Fordybelses forløbNår du vælger at deltage i et forløb, opnår du muligheden for at komme dybere i din yoga praksis end når du blot kommer til yoga indimellem. Med et forløb vælger du at dedikere tid til din egen personlige rejse og give dig selv mulighed for at udvikle dig både fysisk, mentalt og spirituelt.


Kommende forløb: 


Dit onsdagsfrirum - Klang Yin Yoga forløb

Onsdag d. 22 januar 2020 starter sæsonens første Yin Yoga forløb, krydret med essentielle olier og lyd, op hos Baggårds Ro 

At give sig selv Yin Yoga er tage et pause fra hverdagen gøremål, hvor der er tid og ro til at vende fokus indad. Yin Yoga er som meditation i bevægelse og beroliger dit nervesystem på en blid og unik måde. Denne dybdegående yogapraksis hjælper dig og din krop med at slippe og forløse spændinger og stress i kroppen, og opleves som accept og medfølelse. 
Igennem de meditative stillinger får du mulighed for at give slip på det, du ikke længere har brug for, både følelsesmæssigt og i den fysiske krop. 

Yin Yoga er en stille, meditativ praksis, hvor du langsomt kommer ind i de liggende eller siddende stillinger, som typisk holdes 3-7 minutter med så lidt muskelaktivitet som muligt. På den måde kan man strække bindevæv og led, opnå større smidighed og opløse evt. blokeringer i kroppens energibaner, meridianerne. Ifølge traditionel kinesisk medicin er det igennem disse meridianer, at vores livsenergi flyder. Og er disse blokeret, kan der opstå ubalancer i kroppen. På dette forløb anvender vi massage bolde, essentielle olier & lyd (gong, klangskåle, klangmassage) for at komme endnu dybere ind i vores indre rejse. 

5 gange: fra 22/1 - 26/2 kl. 17.15 - 18.30 - Pris: 625 kr.

10 gange: fra 22/1 - 1/4 kl. 17.15 - 18.30 - Pris: 11.00 kr. 


Tilmelding: Cpj.baggaardsro@gmail.com du sikre dig din plads ved betaling til mobil pay 30438. Tilmelding er bindende og refunderes ikkeDit Onsdagsfrirum -  Kundalini Yoga forløb

Kundalini Yoga kaldes også ”Bevidsthedens yoga”. Det er en yogatype der ved hjælp af enkle redskaber hjælper med at afbalancerer nervesystemet, kirtelsystemet samt styrker krop og sind. I kundalini yoga arbejdes der på at øge flowet af vitalitet og livskraft, på at øge din bevidsthed og på at styrke din intuition ved brug af aktive, dynamiske og meditative yogasæt, åndedrætsteknikker, meditationer med og uden mantraer samt dyb afspænding og afslapning.

De helbredende virkninger af Kundalini yoga er blevet bevist af mange studier på store hospitaler; feks. har flere svenske universitetshospitaler rapporteret gode resultater med Kundalini yoga for både stress og hjertepatienter.

I Kundalini Yoga, som undervist af Yogi Bhajan, arbejdes der med faste yogasæt kaldet kriyas. En given kriya har et helt specifik formål og en særlig hensigt.

På dette hold har vi fokus på at afbalancer det parasympatiske nervesystem, på at lade op og tanke energi. Det er i den dybe afslappende tilstand at kroppens egne regenererende og helende mekanismer bedst kan træde i kraft.


Hold start: 22/1 - 4/3 kl. 19.00. Pris: 750 kr.Tilmelding: På cpj.baggardsro@gmail.com eller 31619195

Din plads er sikret ved betaling til mobile pay 30438

Tilmelding er bindende og refunderes ikke.
FIND OS


Dag Hammarskjolds Alle 42A

2100 København Ø


baggaardsro@gmail.com


Christina: 31 61 91 95

Catrine: 20 85 16 36


WEBSHOP


Vi kan snart løfte sløret for vores nye og lækre webshop!


Copyright. All Rights Reserved