Klangmassage & Lydhealing


Til dig, der ønsker 

  • At finde ro, nærvær og mindske tankemylder
  • Dyb afspænding af krop, sind og nervesystem


I klangmassage anvender vi tibetanske klangskåle til at give en dyb, balanceret og meditativ afspænding. Klangmassage er en forholdsvis ny behandlingsform, som vinder mere og mere frem både i udlandet og herhjemme.

 

Klangmassage er enkel, smuk og samtidig en avanceret behandlingsform, hvor vi kombinerer lyden fra nøje afstemte og kvalitetssikrede klangskåle (tibetanske syngeskåle), med moderne videnskabelig indsigt i lydbølgers og vibrationers harmoniserende virkning på krop og sind.

 

Klangskålene placeres omkring dig eller på dig, de slås blidt an, hvorefter de høj frekvente vibrationerne forplanter sig ind i kroppen og giver såvel fysisk som mentalt velvære. En stor del af kroppen består af vand. Skålenes vibrationer sætter kroppens væv og væske i blide svingninger, der giver en dyb og afspændende indvending massage. Behandlingen kan hjælpe med at løsne op for spændinger, blokeringer og genskabe balance.

De smukke toner og vibrationer bringer kroppen i en afslappet tilstand og fremmer de selvhelbredende kræfter.

En fredfyldt og æstetisk nydelse at få denne form for behandling- et bad i naturlig vellyd.


Klangmassagen kan kombineres med vokal lydhealing, hvor det findes relevant. I vokal lydhealing bliver stemmens vibrationer det redskab, der får stagneret energi i bevægelse.

 

Session af 45 min. varighed: 750 kr.

Session af 60 min. varighed: 1050 kr.

Session af 90 min. varighed : 1250 kr.


Derudover skal du sætte ca. 10-15 min af til en indledende & afsluttende samtale.


Du kan booke din tid hos Christina på cpj.baggaardsro@gmail.com eller telefon 31619195