Coaching forløb

FIND DIN INDRE KVINDE


Er du kvinde, mor, kæreste, kone, arbejdende eller nogle helt andre roller. Har du svært ved at navigere i de mange roller? Det forstår jeg godt! Nogle roller har måske ændret dine prioriteter og værdier, måske har du i en lang periode sat dig selv til side. Hvor er du i alt dette? Find ind til dig selv, find ro og balance i alle dine roller.

PERSONLIG UDVIKLING /  PERSONLIG LEDELSE


Lev det liv du drømmer om, tag ud på en rejse, følg dit hjerte – for at rejsen bliver som du forventer, håber og drømmer om, må din rejse starte hos dig selv.

Hvad og hvordan er det du kommunikerer til verden – Hvad er det du gerne vil? Bliv en bedre udgave af dig selv.

ER DU STRESSET


Er glasset fyldt op, måske en følelse af at det snart flyder over? Forestil dig at alle dine opgaver, dit arbejde, bolig, mand, kæreste, kone og børn er regndråber der drypper i dit glas. Bliver dit glas aldrig tømt, vil det på et tidspunkt flyde over. Du kan og skal selv gøre en masse for, at dit glas ikke flyder over. Der vil altid komme dråber i vores glas – sådan er livet, men du skal lære at mestre dråberne og deale med dem. Det er vigtigt du kender dig selv. Du skal lære at sige til og fra. Hvad er det du vil?Vi kan alle blive stressede hvis omstændighederne er til det. Stress opstår når vi bruger flere ressourcer end vi har. Vi kommer ud af balance. Vi kan holde til mere end vi kan klare i længden.