AromaTouch behandling


Til dig, der ønsker


  • At reducere stress symtomer og beroligere dit nervesystem
  • At fremme følelsen af ro og velvære
  • At stimulere immunsystemet og lindre betændelsestilstande i kroppen
  • At hjælpe kroppen tilbage til balance og ligevægt.


AromaTouch er en videnskabelig og systematisk anvendelse af æteriske olier fra dõTERRA , som via let og målbevidst påførsel optages i huden.


Kombinationen af de specielt udvalgte olier og den blide & nænsomme massage langs meridianer og energi punkter i nakken, på ryggen og under fødderne, er med til at bringe kroppen og sindet tilbage til sin naturlige balance.


Til behandlingen bruges kun olier af ren terapeutisk kvalitet udviklet specielt til bl.a. at stimulerer og afbalancere kroppens sympatiske og parasympatiske nervesystem. Der bruges 8 udvalgte æteriske olier til hver behandling, som alle er 100% rene.


Behandlingen er med til at styrke dit almene velbefindende, dit immunforsvar, modvirker stress og hjælper på ømme og trætte muskler og led. Oliernes dufte gør i sig selv behandlingen til noget helt specielt.


Behandlingen varer ca. 45 min og koster 575 kr.

Til Aroma touch behandlingen er det muligt at tilkøbe Chakra afbalancering med olier til 150 kr.Chakra afbalancering med dõTERRA olier.


Et fantastisk og et ganske simple redskab til at styrke dit helbred og daglige velvære på, er ved at afbalancere dine chakraer. Brugen af æteriske olier er én måde at opnå denne balance på.


Vi anvender certificerede rene terapeutiske olier til at give kroppen et energetisk løft & heale blokerede eller ubalancerede chakraer. De æteriske olier er naturens egen healing til os. Olierne er nøje udvalgt. Hver har de deres unikke evne og sammen arbejder de for at åbne og styrke chakraerne.


Behandlingen varer ca. 15 min koster 175 kr.